La Fasciateràpia és galàctica!


Fasciaterapia-fascies-girona

Els que s’interessen per l’esport i pel futbol en particular no hauran faltat de fixar-se que el Real Madrid ha guanyat per segona vegada consecutiva la Champion's League i ha completat aquest any el seu palmarès per un títol de campió d’Espanya.   


 Els periodistes intenten conèixer els secrets d’aquest èxit i citen sovint l'aura de Zidane, la qualitat de l’efectiu però el que intriga més és el personal compost de parents de Zidane menys coneguts que ell o que les estrelles de l’equip.

Entre aquests homes de confiança, es troba Hamidou Msaidie que en un article de França Futbol del 2 de juny de 2017 és presentat com l’assigna desconegut de Zidane. En aquest article, és presentat com un expert de la fasciateràpia, tècnica de què s’ha assabentat mentre que era fisioterapeuta de l’equip de futbol de Créteil i que ha practicat durant nombrosos anys amb esportistes, d’artistes i fins i tot en equip de França de Futbol abans d’integrar el Real de Madrid hi ha 3 anys.   


 Extracte de l’article : «El principi és de fer-se cuidar fins i tot quan tot va bé, diu en aquesta entrevista publicada a la web MyCoachTV l’agost de 2012. El tractament consisteix a afluixar, a suavitzar les fàscies, els teixits, que són de vegades tibats, de vegades massa curts, de vegades massa durs, de vegades massa tous. Allò es fa per el tacte, simplement. És un treball que es fa sobre tot el cos. Cal trobar un equilibri per tal que el cos sigui permanentment flexible i elàstic, i que els articules siguin sempre mòbils. És un tractament molt preventiu.» Una tècnica nova que permet als jugadors recuperar millor. Això és sens dubte la raó de la seva presència al Real Madrid. Un club que ha necessitat encara el seu «adjunt», aquest dissabte, abans del partit de cara a la Juventus Turin. »   


 L’associació FasciaFrance i tots els pràctics de la fasciateràpia insistien a felicitar Hamidou per a aquest èxit i a agrair-li portar tan alt els colors de la fasciateràpia.   


Traducció de l'article de  FasciaFrance « La fasciathérapie est galactique ! »  - del 6 de juny 2017

Fabrice Hoffmann  -  654 171 496  -  Contact